POSITIIVISTA PALAUTETTA ASIAKKAILTAMME

Olemme toimintavuosiemme aikana saaneet paljon positiivista palautetta asiakkailtamme. Sinäkin voit antaa palautetta, joko risuja tai ruusuja. Lähetä vain sähköpostia osoitteeseen taksikyydit@gmail.com. Palautteen lähettäjän nimeä ei julkaista.

Voit myös ottaa meihin yhteyttä!

Asiakkaidemme suusta

Kiitos Siukosen Taksit Oy:lle osallistumisesta turvaamaan keltanokkien koulutietä!

Toivoisin myös kaikkien kanssa-autoilijoiden ottavan huomioon vielä niin vähän yksin kulkeneet pienet lapset liikenteessä. Erityisesti Turuntiellä kulkevia pyytäisin huomioimaan, ettei koko matkalla ole jalankulkijoille tilaa kuin valkoisen viivan verran. Edelleen nopeudet 50:n alueella lähempänä 80:ä ainakin vanhan paloaseman kulmilla.

Turvallista matkaa kaikille! E-S.A / (Auranmaan viikkolehti / 2.9.2011)


Sain kyytini välittömästi

Jyri Siukonen, Taksipalvelu, Pöytyä

Tilasin taksia mennäkseni sukuloimaan. Kuitenkin numeron valittuani tuli kiire vessaan ja katkaisin soiton. Hetken kuluttua puhelimeni soi, ja ystävällinen miesääni ilmoitti: tämä on Jyri Siukosen taksista, yrititte äsken soittaa mutta en ehtinyt vastata. Sain kyytini välittömästi, kiitos kuljettajalle ja etenkin taksin omistajalle kun on neuvonut kuljettajalleen kohteliaan käytöksen mallin. Toivotan molemmille menestystä hyvästä asiakaspalvelusta.

"Vessahätä yllätti" / (www.positiivarit.fi / 14.12.2008)


Kuski oli avustanut mummoa kaupassa

Jyri tai Jyrki, Siukosen taksi, Riihikoski

Kuski oli avustanut mummoa kaupassa, kantanut mummun kauppatavarat sisälle, oli käynyt lääkärikäynnin jälkeen apteekissa ja toimittanut mummun turvallisesti sisälle. Ei voi muuta kuin kiittää.

Isoäidin poika / (www.positiivarit.fi / 17.1.2009)


Suurisydäminen ihminen

Jyri Siukonen, Taksi, Pöytyä

Poikani on joka koulupäivä onnellinen kun Jyri on kysellyt miten on päivä kulunut, puhuu kuin ihmiselle, ei ns. vammaiselle ja on niin suurisydäminen ihminen, ei samanlaisia löydy.

Äiti / (www.positiivarit.fi / 27.12.2008)


Ainesta vuoden kuntalaiseksi

Taksi Jyri Siukonen, Taksi, Pöytyä

Voi miten lapsi voi odottaa että koulu taas alkaisi, että näkisin Jyrin joka ajaa Turkuun kouluun. olisi kyllä aihetta valita vuoden kuntalaiseksi, on niin fiksu mies :-)

Toinen äiti / (www.positiivarit.fi / 27.12.2008)